Kart shop

Een professionele kart shop

Bij Redeker Motorsports zijn we trots op ons vak en ons kartteam. We begeleiden jonge professionals op weg naar de top in de autosport en kartwereld. Door intensieve begeleiding proberen we hen het beste uit zichzelf te laten halen. Gedrevenheid, passie en een hart voor de sport staan bij ons voorop. Naast ons kartteam zijn we druk met onze kart shop, waar we allerlei motoren, karts en andere gadgets verhuren. Ook bieden we karting for fun aan om het grote publiek kennis te laten maken met deze prachtige sport!

Over de oprichter van onze kart shop

Mijn naam is Pierre Redeker en ik ben zelf een professioneel karter geweest. Race karting is een hele andere tak van sport dan het indoor karting, dat de meeste mensen kennen. Race karting is echt een sport, waarbij het neerkomt op snelheid, het juiste materiaal en techniek. Ik ben van 1984 tot 1997 actief geweest als professioneel karter en heb nog tegen Trulli, Schumacher, Fisicella, Button, Verstappen en Alonso geracet. Tijdens mijn carrière ben ik vijf keer Nederlands kampioen, één keer Europees kampioen en acht keer Grand Prix winnaar in Istanboel geweest. Daarbij won ik de open Canadese kampioenschappen en nog tientallen kleinere wedstrijden op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Geen enkele privé-rijder wist tot nu toe mijn record te verbreken. Tegenwoordig leg ik mijn liefde voor de kart sport in het runnen van de kart shop van Redeker Motorsports en het trainen van mijn eigen kartteam.

De verhuurmogelijkheden bij de kart shop

In onze kart shop hebben we een scala aan verhuurmogelijkheden, die mede mogelijk gemaakt worden door het Redeker Kartteam. Bent u op zoek naar een geschikte race kart, motor of specifieke onderdelen, gadgets of accessoires? Dan is de kans groot dat wij u kunnen helpen! We leveren ook race kart begeleiding en ondersteuning tijdens wedstrijden in de race karting. U kunt ons altijd bellen of e-mailen om eens van gedachte te wisselen over de mogelijkheden.

Karting for fun

Bij onze kart shop bieden wij ook karting for fun aan, omdat we graag zoveel mogelijk mensen kennis willen laten maken met deze prachtige sport! Zin om een dagje race karting te doen in een echte competitie kart? Dan is dit uw kans om het mee te maken! Wij hebben competitie karts met 2 takt motoren en bieden uiteraard technische ondersteuning. Ook geven we u tips met betrekking tot verschillende rijtechnieken. Bovenal hopen we dat u een fantastische dag heeft!

Menu