Race karting

Race karting onder begeleiding van een professional

Race karting is een vak op zich en is niet te vergelijken met de hobby indoor karting. Bij race karting gaat het om snelheid, techniek en het juiste materiaal. Bent u op zoek naar de juiste begeleiding om de top van race karting of de autosport te bereiken? Wilt u het beste uit uzelf halen? Dan bent u bij Redeker Motorsports aan het juiste adres.

Over de oprichter

Mijn naam is Pierre Redeker en tegenwoordig geef ik leiding aan het Redeker Kartteam. Ik ben zelf een ex-professional uit de race karting sport en ken dus het klappen van de zweep. Van 1984 tot 1997 was ik actief als professioneel karter. In die tijd won ik vijf keer de Nederlandse kampioenschappen en acht keer de Grand Prix van Istanboel. Ik werd vijfde op het WK, mocht me Europees kampioen noemen en boekte succes op de open Canadese kampioenschappen. De naam Pierre Redeker is sindsdien een begrip in de kart racing wereld en geen enkele privé-rijder wist in de daaropvolgende jaren zo ver te komen. Ik ken de competitie en de kart racing wereld. Ik racete tegen Schumacher, Verstappen, Alonso, Trulli, Fisicella en Button. Nu wil ik mijn ervaring inzetten om jong talent te trainen en te laten zien hoe mooi race karting is.

Race karting bij Redeker Motorsports

Bij mijn kartteam draait het om gedrevenheid en passie. Ik neem geen genoegen met minder en wil het beste uit mijn pupillen halen. We boeken al mooie successen met het Redeker Kartteam en we hopen de komende jaren nog betere prestaties neer te zetten! Naast race kart begeleiding houd ik me ook bezig met mijn race kart shop, waar ik onder meer motoren en karts verhuur. Verder staan wij onze rijders bij tijdens regionale, nationale en internationale wedstrijden.

Race karting for fun

Bent u benieuwd wat race karting precies is? Bij Redeker Motorsports bieden we de bijzondere mogelijkheid te rijden in echte competitie karts met 2 takt motoren. Uiteraard kunt u rekenen op technische ondersteuning, maar ook op advies over uw rijtechnieken. Plezier staat echter voorop. We hopen vooral dat u een mooie herinnering overhoudt aan de kartdag! Heeft u nog vragen over onze kart begeleiding of wilt u een dagje race karting for fun inplannen? Wilt u gebruik maken van onze verhuurmogelijkheden? Twijfel dan niet en geef ons een belletje of stuur ons een e-mail. We staan u altijd graag te woord.

Menu