Race kart begeleiding

Race kart begeleiding van een ex-professional

Bent u op zoek naar race kart begeleiding? Wilt u het uiterste uit uzelf halen om de best mogelijke prestatie neer te zetten? Bij het Redeker Kartteam wordt u getraind onder de vakkundige leiding van Pierre Redeker, een begrip in de race karting wereld. Bij het Redeker Kartteam staan gedrevenheid, passie voor de sport en teamspirit centraal. Veel jonge rijders zijn groot geworden door de betrokkenheid en het arbeidsethos binnen het team. Wilt u kennis maken of heeft u vragen? Dan kunt u ons altijd bellen of een e-mail sturen. We staan u graag te woord om te kijken wat de mogelijkheden zijn en of we elkaar verder kunnen helpen.

Over het brein achter onze race kart begeleiding

Mijn naam is Pierre Redeker en ik ben zelf race karter geweest. Race karting is fundamenteel anders dan het indoor karting, dat redelijk populair is in Nederland. Bij race karting gaat het om snelheid, techniek en de juiste materialen. Van 1984 tot 1997 heb ik dit prachtige vak mogen uitoefenen en in mijn carrière heb ik veel successen geboekt. Zo werd ik vijf keer Nederlands kampioen en één keer Europees kampioen, won ik acht keer de Grand Prix in Istanboel en werd ik vijfde op het WK. Ik ben nog steeds recordhouder. Na mijn tijd lukte het geen enkele privé-rijder om zoveel overwinningen op zijn naam te zetten. Natuurlijk ben ik er trots op, maar ik wil mijn ervaring met name gebruiken om jong talent groot te maken in de sport. Vandaar dat ik race kart begeleiding geef en het beste uit mijn pupillen probeer te halen.

Race kart begeleiding in het Redeker Kartteam

Binnen ons team is het belangrijk dat we elkaar helpen en ondersteunen, wanneer dat nodig is. We staan voor elkaar klaar en motiveren elkaar om het beste uit onszelf te halen. We hebben een sterk teamgevoel en alles kan gezegd worden. Naast race kart begeleiding runnen we ook een kart shop, waar we materiaal verhuren. U kunt hierbij denken aan motoren en karts, maar ook aan losse onderdelen en gadgets. Daarbij bieden we karten for fun aan om het grote publiek kennis te laten maken met deze prachtige sport. Het is een bijzondere kans om in een echte competitie kart met 2 takt motor te rijden. We geven tips over rijtechnieken en bieden uiteraard technische ondersteuning tijdens een bijzondere kartdag!

Menu